SFI Business / Afacerea SFI - Lectia 1
 

-->NEXT

Lectia 1

Incepe o afacere online profitabila

           Astazi iti voi arata cum poti castiga primul tau dolar online in doar 30 de minute aplicand o metoda simpla, gratuita si generatoare de venituri in fiecare luna. Compania cu care lucrez se numeste SFI (Strong Future International) si in cel mai scurt timp dupa ce te vei alatura iti voi trimite personal o dovada de plata. Incepe o afacere online cu cea mai buna companie de pe internet si care are o vechime de peste 14 ani.

Poti gasi mai multe detalii despre SFI la categoria Program de afiliere sau cauta in casuta de cautare cuvantul cheie Afacerea online SFI. Dupa ce ai aflat mai multe detalii despre SFI, revino la aceasta pagina pentru a urma cursul de afaceri timp de 30 zile. Stiu ca esti entuziasmat in a incepe o afacere online imediat dar sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le stii:

  • Aplicand metodele acestea pentru a incepe o afacere online, te pune in cea mai buna pozitie de la inceput.
  • Profiturile tale vor creste luna de luna atata timp cat aplici aceste metode
  • Trebuie sa te gandesti la afacerea ta online pe termen lung (daca nu crezi ca poti ramane in afacere, poti renunta oricand, dar cea mai buna decizie este sa aplici aceste metode timp de 1 an)
  • Vei castiga bani in aceasta perioada de 1 an, dar depinde de tine cat de multi iti doresti, daca muncesti mai mult, primesti mai mult.
  • Adevaratele profituri vin dupa 1 an de zile
  • Trebuie sa stii putina engleza

Daca crezi ca nu poti aplica cel putin cateva din cele descrise mai sus pentru a incepe o afacere online, iti sugerez sa nu incepi. Ca in oricare alta afacere trebuie sa fii serios pentru a avea succes. Sa incepem sa facem bani:

1. Primul lucru pentru a incepe o afacere online, trebuie sa te inscrii la compania SFI, are inscriere gratuita. Poti face asta de pe link-ul urmator: http://www.sfimg.com  Dupa ce ai trecut de pagina de inregistrare si pagina de bun venit, ar trebui sa ajungi la urmatoarea pagina:

Ceea ce ne intereseaza astazi pe noi este categoria To-do-list, incercuita cu rosu. To-do-list trebuie vazuta ca o indrumare in a incepe o afacere online cu compania SFI, succesul tau depinde de aceasta lista pe tot parcursul afacerii. In To-do-list vei gasi task-uri ce trebuie completate, dar de asemenea trebuiesc citite paginile, sfaturile, ideile care sunt prezente in lista. Ce ar trebui sa faci astazi este sa completezi aceasta lista, vei primi bani pentru a face asta. Dupa cum poti observa sunt task-uri zilnice (daily tasks) care trebuie completate zilnic, task-uri saptamanale (weekly tasks) care trebuie completate saptamanal, task-uri lunare (monthly tasks) care se completeaza o data pe luna.

Completeaza task-urile acuma pentru a incepe o afacere online de succes si de a te pune in cea mai buna pozitie in SFI. Pentru task-urile de la Tripleclicks vei primi puncte nelimitate, precum si cele pentru Team Leadership & Support. SFI te plateste in fiecare zi pentru a vizita afacerea ta si cum o poti dezvolta, atata timp cat castigi bani, si SFI castiga bani.

Pentru restul task-urilor vei fi platit doar o data, la completarea lor. Pentru a face profituri, trebuie sa inscrii cel putin 1500 de puncte (versapoints) lunar. Pe scurt, cu cat inscrii mai multe versapoints cu atat mai mare va fi profitul tau.

O parte din task-uri, care au semnul de * langa numarul de versapoints, trebuie sa se apese pe un buton in partea dreapta de sus a paginii, un V mare verde cu numarul de versapoints in mijloc. Acum ca stii ce ai de facut in a incepe o afacere online, completeaza to-do-lista pentru a ajunge la minim 1500 de versapoints pentru a face profituri astazi.

Daca inscrii minim 500 de versapoints in primele 24 de ore, SFI iti da bonus inca 200, ceea ce este mult mai usor pentru a-ti indeplini obiectivul. Asigura-te ca vei completa toate task-urle posibile pentru a te pune in pozitia de a ajunge la rank-ul de Team Leader din prima luna, la acest rank, rasplata este mult mai mare.

Dupa ce ai completat lista, inspira foarte adanc si bucura-te de noua ta afacere online, este foarte important sa crezi ca vei reusi intr-un an de zile sa atingi libertatea financiara. Atata timp cat ai dorinta de a muta muntii din loc pentru a-ti indeplini visul, poti face orice doresti in viata.

Incepe o afacere online profitabila de pe acum si creaza-ti o sursa de venit in anii care vor urma, un venit care va veni luna de luna, an dupa an, pentru tot restul vietii tale.

Intoarce-te maine pentru a vedea lectia nr.2 si invata cum poti sa iti cresti profiturile. Nu incerca sa asimilezi totul intr-o zi deoarece vei fi coplesit de atata informatie.